Diese Seite ist nicht optimiert für Ihren Webbrowser. Bitte nutzen sie einen aktuellen Browser wie z.B. Mozilla Firefox.

Weetjes over WEKA

Sinds 1994 staat WEKA voor kwaliteit en innovatie in de DHZ-branche. Door de jaren heen is ook de portfolio sterk gegroeid: WEKA werkt en leeft in twee conceptwerelden.

In onze TuinWereld bieden wij tuinhuizen, gereedschapsschuren, priëlen, paviljoenen, zwembaden, kinderspeeltoestellen en carports aan. De WEKA-WellnessWereld bestaat uit hoogwardige sauna's, infraroof-warmtecabines en Wellness-accessoires.

Kwaliteit

Dankzij de vakkundige verwerking bent u er zeker van dat onze producten probleemloos en betrouwbaar functioneren. Hierdoor kunnen wij u bij de meeste van onze producten 5 jaar garantie op alle houten onderdelen geven.

Vertrouwen

...kunt u stellen in onze jarenlange productervaring! Om u de kwaliteit te leveren die u verwacht, laten wij vrijwillig regelmatig TÜV-controles op de meeste producten en onze werkplek uitvoeren. De als zodanig gemarkeerde producten voldoen dus gegarandeerd aan de strenge TÜV-eisen.

Duurzaam

FSC staat voor ecologisch duurzaam en verantwoord bosbeheer volgens de strenge normen van de FSC. Wij, de firma WEKA Holzbau GmbH, zijn FSC-gecertificeerd en kunnen u derhalve gecertificeerde producten aanbieden.

Ecologisch

Het bos is een ecosysteem waar elke ingreep meer dan één gevolg heeft. Even talrijk zijn dan ook de taken van de PEFC. Het doel: documentatie en verbetering van duurzaam bosbeheer. Met normen die rekening houden met ecologische, economische en sociale aspecten - WEKA hoort daarbij.

Prijs incl. BTW en inclusief levering stoeprand in België en Nederland .© 2019 WEKA. Alle rechten voorbehouden. Impressum ↩ Terug naar het overzicht